De app Geluidsrecorder voor Windows: veelgestelde vragen

Looking for:

Download Remote Server Administration Tools for Windows 10 from Official Microsoft Download Center – Aanmelden om Office te downloaden

Click here to Download

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Selecteer een van de volgende secties of selecteer Alles weergeven. CDBurnerXP is приведу ссылку free, feature-rich, and lightweight software that can help you perform almost every disc burning related task on any type of disk like CD…. Top 9 Media Players For Windows Dit is de knop Opnemen.
 
 

Windows 10 zonder account van Microsoft gebruiken – c’t.Een scanner downloaden en installeren in Windows 10

 

See how to enable scripts. Surface-apparaten Origineel door design Koop nu. Remote Server Administration Tools for Windows Taal selecteren:. Kies de gewenste download. Totale grootte: 0. Vorige Next. Microsoft raadt u aan een downloadhulpprogramma te installeren. Microsoft Download Manager. Manage all your internet downloads with this easy-to-use manager.

It features a simple interface with many customizable options:. Download multiple files at one time Download large files quickly and reliably Suspend active downloads and resume downloads that have failed.

Yes, install Microsoft Download Manager recommended Nee, liever niet. Wat gebeurt er als ik het downloadhulpprogramma niet installeer? Waarom zou ik Microsoft Download Manager installeren? In this case, you will have to download the files individually. You would have the opportunity to download individual files on the “Thank you for downloading” page after completing your download. Files larger than 1 GB may take much longer to download and might not download correctly.

You might not be able to pause the active downloads or resume downloads that have failed. Raadpleeg de ‘Installatie-instructies’ hieronder voor details en ‘Aanvullende informatie’ voor aanbevelingen en probleemoplossing. Details Note: There are multiple files available for this download. Once you click on the “Download” button, you will be prompted to select the files you need. File Name:. File Size:. Systeemvereisten Ondersteund besturingssysteem.

Download geen RSAT-pakket vanaf deze pagina. Ga in plaats daarvan naar ‘Optionele onderdelen beheren’ in Instellingen en klik op ‘Een functie toevoegen’ om de lijst met beschikbare RSAT-hulpprogramma’s te bekijken. Selecteer en installeer de specifieke RSAT-hulpprogramma’s die u nodig heeft. Om de voortgang van de installatie te zien, klikt u op de knop Vorige om de status op de pagina ‘Optionele functies beheren’ weer te geven. Specifieke RSAT-hulpprogramma’s verwijderen op de Windows update van oktober of hoger Open in Windows 10 de app Instellingen, ga naar ‘Optionele onderdelen beheren’, selecteer en verwijder de specifieke RSAT-hulpprogramma’s, die u wilt verwijderen.

Je moet wel online zijn om de Home-versies te downloaden, installeren en activeren. Je zal ook over een Microsoft-account moeten beschikken bij het installeren of upgraden van jouw pc of tablet. Het kan zijn dat je de update zelf moet uitvoeren. Productcodes voor Windows 11 worden waarschijnlijk in pas verkocht, wat ze gaan kosten, is nog niet bekend.

Mogelijk kosten ze net zo veel als de Windows licenties. Windows 10 Home kost ongeveer ,99 euro. De Pro-variant kost ,99 euro. Mogelijk zien we vergelijkbare prijzen voor Windows De systeemvereisten voor Windows 11 zijn bekend, maar er is nog wat verwarring over TPM Trusted Platform Module en of het bedrijf de minimale eisen niet veel te hoog legt.

Nu Windows 11 gratis te krijgen is, gaan veel gebruikers de overstap maken. Maar is het wel nodig om te upgraden naar het nieuwe besturingssysteem? Wij vinden dat het nu nog niet de moeite waard is opens in new tab. Het besturingssysteem staat nog in de kinderschoenen en er moeten nog een aantal problemen gefixt worden.

So horen we bijvoorbeeld klachten dat Windows 11 internetverbindingen vertraagt opens in new tab. Microsoft is op de hoogte van deze problemen en oplossingen zijn onderweg. Als je even wacht met updaten, krijgt Microsoft de kans om updates uit te brengen.

De Windows ervaring is een stuk beter over een aantal weken of maanden, wanneer veelvoorkomende problemen weg zijn. We hebben met een aantal experts in de industrie gesproken, en zij vinden ook dat je even moet wachten opens in new tab. Soms wil je niet kiezen. Misschien heb je een beroep waarbij beide besturingssystemen handig zijn. Daarom hebben we een gids gemaakt opens in new tab over hoe je beide besturingssystemen gebruikt. Windows 11 zit vol met nieuwe functies. Om te beginnen worden de updates tot veertig procent kleiner en wordt Windows 11 het meest veilige besturingssysteem van Microsoft tot nu.

Daarnaast wordt de interactie met het systeem makkelijker. De taakbalk is geoptimaliseerd voor touchbediening, zodat het systeem even goed presteert op tablets.

Het startmenu, genaamd The Dock , bevindt zich tevens in het midden, waardoor het iets toegankelijker is met je muis. Er zijn ook nieuwe multitask-functies. Zo kunnen er nu meerdere vensters op het scherm vastgemaakt worden, en dat op verscheidene manieren. Met Snap Layouts kan je nu je vensters in kolommen plaatsen of je bureaublad opdelen in meerdere werkgebieden. Zo ga je dus met je vensters aan de slag zoals jij dat wil.

Er is nu een fel verbeterde gezondheidsapp aanwezig bij de Instellingen. Daar zal Windows 11 je aanbevelen om bijvoorbeeld de helderheid naar beneden te halen, de energiebesparende modus in te schakelen, en meer. Een nieuwe functie is Snap Groups. Je kan onderaan bij het startscherm eerder gebruikte Snap Layouts selecteren om er terug in te springen, zodat je steeds in hetzelfde ritme blijft.

Als je eerder Excel vastzette naast jouw browser, onthoudt Windows 11 dit en kan je deze opstelling later nog eens selecteren. Er is ook aandacht geschonken aan de ondersteuning van meerdere monitoren. Als je jouw toestel opnieuw verbindt met een externe monitor waar je al eens op hebt gewerkt, zal Windows 11 automatisch terugschakelen naar de lay-out die je daar toen op gebruikte. Er is tevens een verwachte installatietijd opens in new tab voor Windows Update beschikbaar.

Zo kan je zelf inschatten wanneer je de updates voor je pc wil doorvoeren. Teams zit volledig verwerkt in het dock, waardoor je er sneller toegang tot hebt dan voorheen. Dit lijkt een bevestiging van de verdere integratie van Teams, alsook het verdwijnen van Skype. De Microsoft Store is volledig herontworpen. Zowel de inhoud als de manier waarop je ermee aan de slag kan zijn in een nieuw jasje gegoten.

Je kan hiermee je reeksen naadloos op je televisie afspelen. Enkele apps, waaronder Disney Plus, Adobe Creative Cloud en Pinterest zijn al klaar voor gebruik opens in new tab in deze nieuwe winkelomgeving.

Ontwikkelaars met een commerce engine zullen hun volledige inkomsten van de Microsoft Store behouden. Daarnaast zullen er ook Android-apps beschikbaar zijn op Windows Je kan met dit besturingssysteem direct aan de slag met Instagram en TikTok. We vermoeden dat Amazon hier voorrang krijgt ten opzichte van Google omdat laatstgenoemde de. APK-bestandsnaam in augustus zal vervangen opens in new tab. De nieuwe app-winkel opent allerlei mogelijkheden voor andere applicaties in Windows 11, waaronder ook iMessage opens in new tab van Apple dat in voetsporen van iTunes en Safari treedt.

Wanneer je de stap zet naar Windows 11, moet je ook kiezen tussen de Home-versie of de Pro-variant, die meer op bedrijven is gericht. Beide versies hebben dezelfde systeemvereisten. Er zijn veel voordelen aan Windows 11 Pro, ten opzichte van de Home-editie. De meeste hebben te maken met beveiling. Een ander verschil tussen Home en Pro is de eerste set-up. Bij de Home-versie is een internetverbinding en een Microsoft-account nodig om het systeem te installeren.

Bij Windows 11 Pro hoeft dit niet. Voor sommige bedrijven kan dit handig zijn, zodat ze geen Microsoft-accounts hoeven te regelen. Windows 11 Home kan ook niet worden aangesloten op een Active Directory.

Een tool voor bedrijven om applicaties te beheren. Een volledig overzicht met de verschillen is te vinden op de website van Microsoft opens in new tab. De naam van het nieuwe Windows ontwerp is Fluent Design.

Het hele systeem ziet er modern en verfrissend uit. Sommige Windows-applicaties, zoals het knipprogramma opens in new tab zijn flink verbeterd. Het startmenu bevindt zich in het midden van het scherm, wat wordt aangedreven door de cloud. Wat je te zien krijgt, hangt dus af van hetgeen waar je dagelijks mee bezig bent. Er komt ook een uitgebreide donkere modus. Daarnaast maken de rechte kaders van Windows 10 plaats voor een meer afgerond en uniform ontwerp dat ook bij software zoals het Microsoft pakket zichtbaar zal zijn.

Je zal ook uit allerlei kleurrijke wallpapers opens in new tab kunnen kiezen. Windows 11 zorgt daarnaast voor de terugkeer van Windows Widgets. Deze kan je in het dock terugvinden. Microsoft zal gebruikmaken van AI-toepassingen om je de widgets voor te schotelen waar het van denkt dat je ernaar op zoek bent. Op een tablet kan je naar rechts vegen om de widgets zichtbaar te maken.

Er zijn meerdere widgets beschikbaar, waaronder weerberichten, kaarten, nieuws en meer. Je zal ook met widgets van derde partijen aan de slag kunnen. Windows 11 zet hard in op gaming. De logge en frustrerende Windows 10 Xbox-app wordt integraal vervangen door de Xbox Game Pass-app waarmee je games kan kopen, beheren en verwijderen.

Dat maakt het makkelijker om games te downloaden. Compatibele toestellen zullen ook HDR-ondersteuning krijgen, wat de belichting en kleuren van jouw games en media een boost geeft. Verder is er Direct Storage. Dat versnelt het downloaden, installeren en laden van spellen, zodat jouw wachttijden drastisch beperkt worden.

DirectX12 Ultimate zal het voor ontwikkelaars makkelijker maken om meer content te bieden, en dat met minder datastromen. Ook dit zal flink in je laadtijden knippen. Windows 11 komt met een degelijke wifi-upgrade voor jouw apparaat. Zo heeft Qualcomm aangekondigd samen te gaan werken met Microsoft en zelfs game-ontwikkelaar Valve om de nieuwe Qualcomm 4-stream DBS-wifitechnologie naar nieuwe apparaten te brengen. Dit lijkt een goede verbetering opens in new tab te worden voor gamers.

Het gebruik van meedere wifi-stromen zorgt voor minder vertraging. Het lijkt dat daar met Windows 11 verandering in kan komen. Microsoft heeft nog enkele Surface-producten in het verschiet, en een besturingssysteem dat daar zo goed mogelijk voor geoptimaliseerd is, kan aantrekkelijk zijn voor oude gebruikers en nieuwe klanten. Microsoft stelt dat de oppervlaktes om met de software de interactie aan te kunnen gaan, worden vergroot.

Je zal dus sneller juist tikken of je vensters over het scherm kunnen bewegen. Er komt ook ondersteuning voor de gebaren die we op de trackpad van de Surface-toestellen gebruiken, wat voor iets van bekendheid moet zorgen.

Bij het gebruik van een digitale pen voorziet Windows 11 haptische feedback. Dit geeft je een overzichtelijkere controle over het tekenen op de touch screens. Het toetsenbord werd hier tevens aangepast.

Er komt een kleiner toetsenbord voor je duim, zodat je daar jouw emoji’s kan kiezen. Microsoft zegt ook dat de opties om met je stem te werken een upgrade krijgen. Zo zijn er meer stemcommando’s en kan het systeem jouw stem beter omzetten naar tekst. Microsoft heeft Windows 11 een verfrissend nieuw uiterlijk gegeven, maar het kan zo zijn dat het dit niet jouw smaak is.

Gelukkig is het niet moeilijk om een persoonlijke draai opens in new tab te geven aan het besturingssysteem.

 

Start met een schone installatie van Windows 10.Windows releasedatum, nieuwe functies en alles wat je moet weten | TechRadar

 
Sep 30,  · Gebruik je Windows 10 Home en ben je van plan om de software opnieuw te installeren? Let dan goed op. Het is niet meer mogelijk om Windows 10 Home standaard met een lokaal of offline account te. If you are installing Windows 10 on a PC running Windows XP or Windows Vista, or if you need to create installation media to install Windows 10 on a different PC, see Using the tool to create installation media (USB flash drive, DVD, or ISO file) to install Windows 10 on a different PC section below. Download Windows Controleer voor je gaat updaten de Windows release-informatie op bekende problemen die op jouw apparaat van toepassing kunnen zijn. Update voor Windows 10, oktober De Update-assistent kan je helpen met het bijwerken naar de nieuwste versie van Windows Klik op Nu bijwerken om aan de slag te gaan.

 
 

Apps en programma’s in Windows verwijderen of verwijderen

 
 

Voer een upgrade uit naar Microsoft om vanaf elk apparaat te werken en blijf ondersteuning ontvangen. Als u blijft hangen bij de voortgangsbalk Controleren Selecteer op het eerste installatiescherm de optie Doorgaan om het installatieproces te starten.

Lees de gebruiksrechtovereenkomst van de software en klik vervolgens op Doorgaan. Selecteer Akkoord om de voorwaarden van de gebruiksrechtovereenkomst van de software te accepteren.

Controleer de vereisten voor de schijfruimte of wijzig de installatielocatie en klik vervolgens op Installeren. Opmerking: Als u alleen bepaalde Office-apps en niet de volledige suite wilt installeren, klikt u op de knop Aanpassen en schakelt u de programma’s uit die u niet wilt. Voer uw Mac-wachtwoord voor aanmelden in als u hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Software installeren. Dit is het wachtwoord dat u gebruikt om u bij uw Mac aan te melden.

Klik op Sluiten wanneer de installatie is voltooid. Zie Wat u kunt proberen als u Office voor Mac niet kunt installeren of activeren als het installeren van Office niet lukt. Het venster Nieuw wordt automatisch geopend als u Word start. Klik op Aan de slag om de activering te starten. Zie Office voor Mac activeren als u hulp nodig hebt met het activeren van Office.

Zie Wat u kunt proberen als u Office voor Mac niet kunt installeren of activeren als u Office niet kunt activeren. Kan ik Office voor Mac en Office voor Mac op dezelfde computer installeren? Ja, u kunt Office voor Mac en Office voor Mac tegelijkertijd installeren en gebruiken. We raden u echter aan Office voor Mac te verwijderen voordat u de nieuwe versie installeert om verwarring te voorkomen.

Hallo, ik ben Van. Ik ben een onafhankelijke adviseur en een Microsoft-gebruiker zoals jij. Ik help je vandaag graag. Ja, het is mogelijk, Zorg ervoor dat u niet bent aangesloten op het internet bij het opzetten van een nieuwe computer. Koppel de netwerkkabel los en maak geen verbinding met wi-fi wanneer dit wordt gevraagd door de installatie.

Als u zich in de optie voor het maken van accounts begeeft, omdat u geen verbinding hebt met internet, ziet u het foutbericht ‘Er is iets misgegaan’ op Overslaan om de stap voor het maken van accounts over te slaan.

Maak in het scherm Wie dit pc-scherm aan, maak een offline account aan en meld u aan bij Windows 10 zonder een Microsoft-account te gebruiken. Ik hoop dat je dit nuttig vindt. Aarzel niet om terug te keren naar ons als u verdere hulp nodig hebt.

Ik zal meer dan blij zijn om te helpen Hartelijke groeten Van. Hoe tevreden bent u met dit antwoord? Bekijk de abonnementen Lees eerst verder. Er zijn twee andere manieren om een lokaal account aan te maken. De eerste: typ de naam van een bestaande Microsoft-account in, maar typ vervolgens tien keer een verkeerd wachtwoord in.

Dan geeft het set-upprogramma het op. De tweede manier is sneller: gebruik Microsoft als naam van het Microsoft-account en typ wat onzin in als wachtwoord een enkele letter is genoeg. Bij ons resulteerde dat altijd in een bericht dat het account geblokkeerd was. En daarna kun je dan een lokaal account aanmaken. Tijdens het installeren van de Windows-edities Pro, Education en Enterprise kun je meteen een lokaal account aanmaken zoals voorheen.

Als je tijdens het installeren niet met internet verbonden bent, is de tweede manier nog praktischer. Dat bespaart je later, nadat de verbinding tot stand is gebracht, de vraag of je niet liever een Microsoft-account wilt gebruiken.

Als je het installeren automatiseert met behulp van een antwoordbestand, kun je deze vragen ook vermijden. Alleen Microsoft weet hoe het verder zal gaan met de verplichting om een Microsoft-account te gebruiken. Er zijn allerlei dingen denkbaar, en aangezien het set-upprogramma tijdens het installeren updates kan downloaden, kan het gedrag op elk moment veranderen. Maar het is ook denkbaar dat Microsoft op dit moment alleen wat experimenteert om te kijken hoe die verplichting door gebruikers ontvangen wordt — het kan best zijn dat veel mensen er helemaal geen punt van maken.

Het kan zijn dat je je zorgen maakt dat het activeren in de toekomst alleen nog maar met Microsoft-accounts zal werken. Dan kun je jezelf behelpen door voor elke Windows-installatie een nieuw Microsoft-account aan te maken — voor zover wij weten is er geen limiet aan het aantal accounts en worden allerlei fantasiegegevens tijdens het installeren gewoon geaccepteerd.

Je kunt de verplichting tot het gebruik van een account ook vermijden door eenvoudigweg een ander besturingssysteem te gebruiken. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een overstap naar Linux. Wil je een back-up van je Apple Mail berichten bewaren? Instructies over het openen van het opstartmenu of het wijzigen van de opstartvolgorde vind je in de documentatie bij de pc of op de website van de fabrikant.

Als het USB- of dvd-apparaat niet wordt vermeld bij de opstartopties, moet je mogelijk contact opnemen met de pc-fabrikant voor instructies over het tijdelijk uitschakelen van Beveiligd opstarten via de BIOS-instellingen.

Als het wijzigen van het opstartmenu of de opstartvolgorde niet werkt en de pc onmiddellijk wordt opgestart naar het besturingssysteem dat je wilt vervangen, is de pc mogelijk niet volledig afgesloten toen deze de vorige keer werd uitgeschakeld.

Als je een ISO-bestand voor Windows 10 downloadt, wordt het bestand op je pc opgeslagen op de locatie die je aangeeft. Als je een programma voor het branden van dvd’s van derden op je pc hebt en je gebruikt dat voor het maken van de installatie-dvd, kun je dat program openen door naar de locatie van het ISO-bestand te gaan en dubbel te klikken op het bestand.

Je kunt ook met de rechtermuisknop op het bestand klikken en Openen met kiezen en je favoriete dvd-brander kiezen. Als je het Windows-hulpprogramma voor het branden van schijfkopiebestanden wilt gebruiken om een installatie-dvd te maken, ga dan naar de locatie waar het ISO-bestand is opgeslagen. Klik met de rechtermuisknop op het ISO-bestand en selecteer Eigenschappen.

Klik vervolgens op het ISO-bestand en kies Schijfkopiebestand branden. Als je Windows 10 rechtstreeks van het ISO-bestand wilt installeren zonder een dvd of flashstation te gebruiken, kan dat door het ISO-bestand te koppelen.

Hiermee werk je je huidige besturingssysteem bij naar Windows Download Windows 10 Controleer voor je gaat updaten de Windows release-informatie op bekende problemen die op jouw apparaat van toepassing kunnen zijn. Update voor Windows 10, mei De Update-assistent kan je helpen met het bijwerken naar de nieuwste versie van Windows Update nu Privacy.

Wil je Windows 10 op je pc installeren? Hulpprogramma nu downloaden Privacy. Deze pc met het hulpprogramma upgraden naar Windows 10 klik voor meer of minder informatie Deze instructies gelden wanneer je: Je beschikt over een licentie voor het installeren van Windows 10 en voert een upgrade van deze pc uit vanaf Windows 7 of Windows 8.

Windows 10 opnieuw moet installeren op een pc waarop je eerder Windows 10 hebt geactiveerd. Kies Download hulpprogramma en vervolgens Uitvoeren. Je moet beheerder zijn om dit hulpprogramma te kunnen uitvoeren. Kies op de pagina Licentievoorwaarden Akkoord als je het met de voorwaarden eens bent.

Kies op de pagina Wat wilt u doen?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.